E-post till SMS

Att skicka sms från sin e-post klienten är enkelt.

För att inte obehöriga ska kunna skicka sms genom ert konto använder vi oss av ett lösenord som vi kallar nyckel. Nyckeln hittar ni under era inställningar här på kontrollpanelen.

Ni skickar e-postmeddelandet till “er_nyckel”@sms.microvision.se    tex. 9sdsdferfcfefsw9@sms.microvision.se

Under ämne anger ni smnummer tex: 0738123456, skickar man sms utomlands så inkluderar ni landskoden tex. 0046738123456

Tips! Lägg till denna e-postadress i ert kontaktregister så blir det enkelt att leta upp den.

Ett status e-postmeddelande skickas till avsändaradressen för varje sms vid lyckad eller misslyckat sändning.